Binnen kijken

Welkom bij Gewichtsconsulent040, kom gerust even binnen kijken. Natuurlijk ben je ook welkom voor een kop koffie, maak hier een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Over Linda

Linda van Rijnsbergen is gediplomeerd, BGN erkend gewichtsconsulent en sportvoedingsadviseur.

Na 10 jaar lang met ontzettend veel plezier en toewijding werkzaam geweest te zijn in het voortgezet- en hoger onderwijs, gaat Linda nu haar passie achterna en heeft ze haar praktijk ‘Gewichtsconsulent040’ in het leven geroepen.

Na zelf jarenlang met overgewicht gekampt te hebben heeft zij na vele (mislukte) dieetpogingen een manier gevonden om effectief en blijvend af te vallen en zich weer fit te voelen. Geen shakes, pillen of crashdiƫten, maar balans, genieten van lekker eten, gezonde keuzes maken, een goede kennisbasis over voeding en flink in beweging komen, dat werkt!

Naast het runnen en genieten van haar gezin met 3 kinderen, haar sociale leven, en het kijken van leuke series op Netflix is ze vaak te vinden in de sportschool. Daar houdt ze zich voornamelijk bezig met krachttraining, en twee maal in de week bokstraining. Zo blijft de conditie op peil, en kan ze ook nog 2 kinderen, 5 tassen, een stapel tekeningen en een verloren knuffel tegelijk tillen šŸ˜‰

Opleidingen

BGN Sportvoeding Adviseur –Ā Aalo Voedingsacedemie

BGN Gewichtsconsulent- Aalo Voedingsacedemie

Voedingsdeskundige- Aalo Voedingsacedemie

HBO Omgangskunde

HBO Gezondheidszorg & Welzijn
(voeding&diƫtiek, leefstijl, voedselveiligheid, duurzaamheid, anatomie/fysiologie)

MBO Sociaal Pedagogisch Werk