De Knop

Overal op social media lees ik over goede voornemens voor het nieuwe jaar; De voorstanders, die je aanmoedigen om op 1 januari het roer compleet om te gooien, en de tegenstanders, die benadrukken dat 31 dec.-1 jan. niets anders is dan elke andere dag en dat het juist gaat over consequent gedrag door de tijd heen.

foto van Linda van Rijnsbergen Gewichtsconsulent040.

Voor beide is natuurlijk iets te zeggen. Maar wat mij betreft bepaalt iedereen helemaal lekker voor zichzelf wat werkt.

Vaak hoor ik, als mensen bij mij op de intake komen, dat die knop maar niet om wil. Super herkenbaar! Zelf heb ik dat ook jaren ervaren, die verdomde knop ging maar niet om en ik bleef hangen in slechte gewoontes.
Wat voor mij een enorme eye-opener was, is dat NIEMAND die knop voor mij om ging zetten, dat zul je echt helemaal zèlf moeten doen.

Als je verandering en resultaat wilt zien, zul je een BEGIN moeten maken. En dat is niet makkelijk, en gaat al helemaal niet vanzelf. Die knop… bestaat niet, die knop geeft alleen een startsein. Jouw mindset verandert geleidelijk mee met je nieuwe keuzes. Eerst komt de struggle, dan pas de juiste mindset.

En om terug te komen op de goede voornemens; Als 1 januari voor jou voelt als een nieuwe kans, een BEGIN, dan is het dus het perfecte moment om te veranderen.

Benieuwd of jouw verzekering de begeleiding van Gewichtsconsulent040 vergoedt? Op de site vind je een overzicht van alle verzekeraars die het in hun aanvullend pakket hebben opgenomen met de precieze vergoedingen

http://gewichtsconsulent040.nl/?page_id=38

Eén gedachte over “De Knop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *